Pecingină: Crețan riscă să nu mai stea la masa negocierilor cu administrația CEO

pecingina

Liderul sindical Constantin Crețan nu are de gând să colaboreze de nicio culoare cu Ion Rușeț în Federația Univers. Gheorghe Pecingină afirmă că vicepreședintele Univers, Constantin Crețan, riscă să nu mai stea la masa negocierilor cu administrația CEO.

cretan12

Sindicatele independente conduse de Ion Rușeț, care au pornit la drum pentru formarea Sindicatului Mine Energie Oltenia, au făcut săptămâna trecută un acord de principiu de afiliere la Federația Univers. Vicepreședintele Federației Univers, Constantin Crețan, transmite că nu va colabora sub nicio formă cu Ion Rușeț, deși acum au devenit colegi de sindicat. „Nu voi colabora niciodată cu oamenii compromiși care au lucrat cu Marin Condescu. Am un dinte împotriva multor lideri de sindicat care au părăsit ca șobolanii corabia lui Condescu când s-a scufundat”, a declarat Constantin Crețan.

Pecingină: Crețan s-a înlăturat singur

Avocatul celor 11 sindicate independente din minerit și energie afirmă că sindicalistul Constantin Crețan nu trebuie să se înțeleagă cu Ion Rușeț, chiar dacă sunt colegi la Federația Univers. Gheorghe Pecingină crede că vicepreședintele Federației Univers, Constantin Crețan, a ajuns la sfârșitul carierei de lider sindical. „Rușeț reprezintă peste 10.000 de oameni, Crețan doar 100, asta e diferența. Constantin Crețan riscă să nu mai stea la masa negocierilor cu administrația CEO. S-a înlăturat singur din cauza atitudinii față de sindicatele care doresc înființarea SMEO”, a declarat Gheorghe Pecingină.

Nu s-a renunțat la înființarea SMEO

Chiar dacă magistrații gorjeni au respins înființarea  Sindicatului Mine Energie Oltenia, liderii sindicali care au dorit formarea celui mai mare sindicat din minerit și energie nu renunță. Avocatul Gheorghe Pecingină dă asigurări că SMEO va apărea cu siguranță până la finele anului. Procedurile vor fi reluate în instanța de judecată. „Vom relua procedurile în instanță și veți vedea că până la sfârșitul anului SMEO se va înființa”, a declarat Gheorghe Pecingină.

loading...
Loading...

Citește și

DEMISIE din PRO România Gorj. Ce LIDER a mai plecat

Președintele organizației Rovinari, Andrei Bărbulescu, a părăsit partidul lui Victor Ponta și anunță că se …

Un comentariu

  1. Mai ai curajul sa ridici ratul?Mai Pecingina mai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.