Pecingină: „Creţan se simte frustrat pentru că nu are nici măcar cinci sute de membri”

pecingina-eurojob

Liderul sindical Constantin Crețan și avocatul Gheorghe Pecingină au colaborat o bucată de vreme la Asociația EUROJOB, înființată cu câțiva ani în urmă de actualul director de Resurse Umane de la Complexul Energetic Oltenia, Ion Răuț. Cei doi au făcut la vremea respectivă front comun și s-au luptat cu administrația CEO de la acea vreme.

Constantin Crețan și Gheorghe Pecingină le ofereau asistență minerilor și energeticienilor disponibilizați abuziv. Relația dintre Constantin Crețan și Gheorghe Pecingină s-a deteriorat serios în ultima perioadă. Unul dintre motive ar putea fi acela că avocatul a sprijinit înființarea noului sindicat majoritar din cadrul Complexului Energetic Oltena, condus de Ion Rușeț. „Eu l-am făcut om pe ăsta! Aştepta babele pe la tribunal când i-am dat procesele disponibilizaţilor din minerit. Pecingină a primit cazuri de la mine, iar apoi a trădat oamenii de la Seciuri. Să-şi vadă de treaba lui de avocat şi să lase lumea sindicală în pace!”, a comentat Constantin Creţan.

Pecingină: Pot spune și eu că l-am făcut mare pe Constantin Crețan

Avocatul Gheorghe Pecingină consideră că vicepreședintele Federației Univers a ieșit la atac din cauza frustrărilor pe care le are de natură sindicală. „Pot spune și eu că l-am făcut mare pe Constantin Crețan. Se simte frustrat pentru că nu are nici măcar cinci sute de membri, pe când  noul sindicat SMEO are foarte mulţi membri. Sunt convins că, de supărare, s-a asociat şi cu Marin Condescu. Nu mă cobor la nivelul domnului Crețan. Dacă vrea să demostreze că este lider de sindicat, deși mi-e greu să cred că mai poate face lucrul acesta, având în vedere că este pensionar, să se preocupe de problemele minerilor și energeticienilor și să lase scandalurile deoparte. Eu nu am trădat oamenii de la Seciuri, așa cum spune domnul Crețan. Eu și-n ziua de azi mă zbat pentru ca administrația CEO să  le asigure transportul la locurile de muncă din zona Rovinari”, a spus, în replică, Gheorghe Pecingină.

loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, despre RACOLĂRI de PRIMARI înainte de alegerile locale

Mihai Weber susține că liderii Partidului Național Liberal încearcă să atragă primari PSD din județ …

Un comentariu

  1. Un avo catel marunt .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.