duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:58

Pecingină, despre protestul lui Golea: „E uşor să facă greva foamei cu burta plină”

pecingina

Președintele Sindicatului Minerul Rovinari Pinoasa, alături de alți linderi sindicali din zona Rovinari, membri ai Federației Naționale Mine Energie, intră de azi în greva foamei.

Președintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia  a recurs la gestul extrem de a intra de azi în greva foamei pe o perioadă nedeterminată. Marin Golea a explicat că face greva foamei din cauză că administrația Complexului Energetic Oltenia a dat dovadă de lipsă de transparență. Un alt motiv ar fi acela că șefii CEO stresează salariații companiei. “Intru în greva foamei pentru toţi salariaţii care merită acest supliciu. Lipsa dialogului de la nivelul CE Oltenia ne împinge la un astfel de demers. Am anunțat și presa centrală de acest protest. Am vorbit și cu cei de la Crucea Roșie. Alături de mine vor mai intra în grevă și alți lideri de sindicat din zona Rovinari”, a declarat Marin Golea.

Pecingină: Protestul lui Golea-ultima zvârcolire a unor şarlatani care au nenorocit Gorjul

Vicepreședintele orga­ni­za­ției municipale a Partidului Social Democrat, Gheorghe Pecingină, e convins că protestul extrem a lui Marin Golea este unul electoral. Avocatul afirmă că liderul Marin Condescu  se află în spatele acestei acțiuni. „Este ultima zvârcolire a unor şarlatani care au nenorocit Gorjul. Sunt convins că protestul este unul politic. În spate se află Marin Condescu. Pentru ce intră Golea în greva foamei acum? Trebuia să intre când avea salariul de 150 de milioane de lei vechi ori anul trecut, înainte de  a semna contractul colectiv de muncă. E uşor să facă greva foamei cu burta plină, o face pentru mass-media şi pentru că e campanie electorală. Ei reprezintă un partid, cel cu care s-au afişat. Nu cred că Golea va rezolva ceva cu greva foamei. Vor continua să denigreze mişcarea sindicală din Oltenia prin această acțiune”, a declarat social-democratul Gheorghe Pecingină.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Un comentariu

  1. Pecingina, tu esti ca un bizon fata de Golea. Nu mai deschide ciocul, chiar daca esti la putere mai badigardule, ca debitezi numai prostii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.