duminică , 16 februarie 2020 - 20:49

Pecingină o taxează pe Mocioi după declaraţiile legate de CEO: Vorbeşte mult şi prost!

pecingina

Deputatul Partidului Naţional Liberal a susţinut, marţi,  în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe energie intitulată „Copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier românesc spre faliment”.

Liberalii au făcut o moţiune simplă pe energie pentru a atrage atenţia asupra situaţiei complexurilor energetice Oltenia și Hunedoara, care, împreună, asigură aproape 30% din producția de energie la nivelul țării. Conducerea Complexului Oltenia a remis un comunicat de presă în care a precizat că mare parte din datele prezentate de liberali sunt false. Administraţia CEO a prezentat şi câteva documenete pe site-ul companiei pentru a dovedi că PNL-ul a dat publicităţii date eronate. Şefii companiei miniere au anexat adresa ANAF, care arată că figurează cu obligaţii de plată zero, dar şi  răspunsuri de la toate băncile cu care CE Oltenia are contracte, în care se menţionează că şi-a onorat toate obligaţiile contractuale de plată. CEO nu înregistrează nici restanţe către furnizori. Deputatul Niculina Mocioi se îndoieşte de datele postate de conducerea Complexului Oltenia pe site-ul societăţii. “CEO a susţinut şi-n ultimii doi ani că nu sunt probleme financiare şi că nu se vor face reduceri de cheltuieli şi de personal. Aceste lucruri au fost neadevărate, aşă că pemiteţi-mi să am şi eu îndoieli vizavi de datele prezentate de conducerea companiei”, a declarat Niculina Mocioi.

Pecingină: Este singurul parlamentar de Gorj care vorbeşte mult şi prost despre ceea ce se întâmplă la CEO

Social-democratul Gheorghe Pecingină a făcut câteva comentarii referitoare la îndoielile deputatei Niculina Mocioi: “PNL-ul, ca partid, şi-a făcut jocul. Era clar că datele din moţiune sunt nereale. Cei din administraţie au demonstrat prin documentele de la ANAF şi cele de la băncile la care au credite că nu există acele datorii despre care se vorbea. Nu sunt de acord cu nimic despre ce a spus, ieri, în Parlament, doamna Mocioi. Uitaţi că este singurul parlamentar de Gorj care vorbeşte, chiar dacă vorbeşte mult şi prost despre ceea ce se întâmplă la CEO. Singurii care comentează sunt doar doamna Mocioi şi domnul Popeangă. Întâmplător sau nu, domnul Ciurel are cei mai mari adversari în PSD. La PSD se vorbeşte că oamenii lui Blaga conduc compania. Sunt mulţi apropiaţi ai domnului Blaga, care sunt în structurile de conducere ale CEO, dacă la asta se referă doamna Mocioi, când vorbeşte de depolitizare, atunci sunt întru totul de acord cu ea”, a declarat avocatul Gheorghe Pecingină.

Loading...

Citește și

Senatorul Cârciumaru, coordonator la municipiu

Florin Cârciumaru răspunde de organizația municipală în perioada acesta până la alegerile locale. Decizia s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.