Pensionară țintuită pe postul de secretară la Liceul Tehnologic Bîlteni pentru că e sora primarului!


De doi ani și jumătate, Viorica Cireașe, ocupă funcția de secretar al Liceului Tehnologic Bîlteni, deși este pensionară. Directorul unității de învățământ nu a vacantat postul de teama fratelui secretarei, care este tocmai primarul comunei, Vasile Vlăduleanu. De altfel, edilul face presiuni pentru ca sorei să se prelungească încă un an rămânerea pe post, la școala din localitate, începând cu 1 septembrie.

Până la pensionarea sa, cu doi ani și jumătate în urmă, Viorica Cireașe, a ocupat postul de secretar al liceului din Bîlteni. Deși salariata trebuia să se retragă din funcție, postul să fie vacantat și să fie ocupat de o persoană tânără fără loc de muncă, respectiva a cerut să rămână, în continuare pe post, încasând astfel atât pensie cât și salariu de bugetar, într-o localitate cu un nivel ridicat de șomaj.
De fiecare dată, conducerea școlii, obligată de relația de rudenie a pensionarei cu primarul PNL, i-a reînnoit contratul de muncă respectivei.
Acum, pe 1 septembrie, pensionara Viorica speră să mai prindă încă un an pe același post, încă documentul nefiind semnat de directorul liceului.
Rămâne de văzut dacă inspectorul școlar general Marcela Mrejeru tolerează situația, cu atât mai mult cu cât primarul al cărei rubedenie este ținută în funcție este de la PNL.

loading...
Loading...

Citește și

Sindicalistul Roșca: „Între 80-100 de salariați ai Carierei Roșiuța ies la pensie până în martie!”

Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber Cariera Roșiuța, a declarat ieri la un post de radio …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.