Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private


Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, după ce primăria i-a concesionat fiului cel mic al edilului local un teren de 400 de mp pentru o pensiune. Se întâmpla în august 2008, dar nici în prezent, după 11 ani și jumătate, pensiunea mezinului lui Ciocea nu a mai apărut în peisaj, în schimb terenul a ajuns să fie utilizat, contra cost, de firma Moldocons Grup. Alesul local dă de înțeles că terenul concesionat i-ar fi produs sume mari de bani familiei Ciocea, primarul fiind acuzat că a demolat căminul cultural, poziționat la nord de suprafața pe care nu s-a construit pensiunea, terenul cu clădirea demolată închiriind-o tot la privați.

Consilierul Liviu Pătrulescu de la Partidul M10, trecut între timp în barca PNL, a lansat, ieri, un șir de acuzații grave la adresa primarului Ion Ciocea. Și-a denumit demersul ,,Comună la stăpân”, și a încercat să atragă atenția localnicilor din Bustuchin că edilul local, acum independent, ar fi jonglat cu patrimoniul localității doar în interes personal. Pătrulescu a postat o hotărâre de Consiliu Local din august 2008 prin care aleșii au aprobat concesionarea a 400 de mp de teren lângă parcul din localitate pentru ca fiul cel mic al primarului să-și facă acolo o pensiune. La doar o zi de la depunerea solicitării juniorului lui Ciocea, CL este întrunit iar proiectul trece ca prin brânză, cu susținerea tăticului primar.

Pensiunea, paravan pentru închiriere avantajoase

Grav este că, nici până în prezent, odrasla lui Ciocea nu a ridicat pensiunea în cauză, în schimb ar fi închiriat terenul unei firme ce lucra în zonă. Pătrulescu menționează că ,,domnul primar a obținut doar din închirierea terenului peste 200.000 de lei numai de la Moldocons Grup. Acum acest teren este închiriat din nou”.
Alesul local susține, de asemenea, că i s-ar fi comunicat de către localnici că firma ce vrea terenul fiului mai mic a lui Ciocea ar fi legată la utilități la fosta fabrică de cărămidă iar acestea ar fi plătite de firma Bustedil.
Consilierul spune că a cerut oficial date primăriei pentru lămurirea acestui aspect.
Pătrulescu atrage atenția că prin concesionarea terenului propriului fiu, edilul Ciocea s-ar fi aflat într-o stare de conflict de interese.
Alesul local subliniază în postare că demersul său nu este pentru a obține funcția de viceprimar ori secretar la Primăria Bustuchin, ci funcția de primar pe care speră să o obțină prin votul cetățenilor.
Ion Ciocea, primarul de Bustuchin, nu a avut nicio reacție la postarea consilierului Pătrulescu, deși aceasta a stârnit nenumărate comentarii în mediul on-line.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. ce se intimpla meritati din plin ! Ati acceptat si ales sa va ,,conduca,, si reprezinte niste magazioneri, (asta in cele mai fericite cazuri ),unii si altii care nu pot descoperi realitatea ptr ca nu au contact cu aceasta ! Lipsa acestei posibilitati este reflectata si direct proportionala in si cu ,,anii de scoala,, si gradul de inteligenta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.