Pentru ce FUNCŢIE ar putea CANDIDA Călinoiu


Aurel Popescu susţine că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean ar putea candida pentru un post de vicepreședinte la conferința județeană de alegeri a PSD Gorj.

Liderul organizației municipale susţine că Ion Călinoiu are adeziune la PSD şi este la zi și cu plata cotizației. Aurel Popescu afirmă că este posibil ca fostul preşedinte executiv al social-democraţilor gorjeni să candideze, duminică, pentru un post de vicepreşedinte. “Domnul Călinoiu are adeziune făcută cu mult timp în urmă la PSD. A muncit mult pentru organizaţia judeţeană Gorj, nu ştiu dacă cineva îi mai poate cere domnului Călinoiu să mai facă o nouă adeziune, acum, având una mai veche. Poate s-o reactualizeze. E posibil ca domnul Călinoiu să candideze. Domnul Călinoiu, la fel ca şi noi, ceilalţi, şi-a respectat promisiunile, nu a atacat niciodată PSD. Ba dimpotrivă, a făcut tot posibilul să găsească soluţii pentru problemele care s-au ridicat în dreptul PSD, şi-a plătit cotizaţia la partid, deci nu poate fi eliminat pe acest criteriu. Cred că domnul Călinoiu, dacă îşi va depune această intenţie la partid, solicitarea pentru un post de vicepreşedinte, nu cred că va fi refuzat. Acum, rămâne să stabilească mai departe conferinţa judeţeană care vor fi vicepreşedinţii care vor activa după 3 martie în fruntea organizaţiei”, a declarat Aurel Popescu.

Tandemul Weber-Popescu, cale liberă la şefia PSD

Aurel Popescu spune că la alegerile de duminică nu vor apărea surprize, în sensul că tandemul Mihai Weber- Cosmin Popescu nu va avea contracandidați. Florin Cârciumaru va candida, așa cum a anunțat, pentru un post de vicepreședinte. Rămâne de văzut cine va ocupa postul de secretar general, numele lui Claudiu Manta, Anca Bordușanu și Ion Ișfan fiind vehiculate pentru această poziție. “Va candida şi domnul Cârciumaru, dar pentru un alt post decât pentru cel de preşedinte al organizaţiei judeţene, va candida pentru un post de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Gorj. Nu s-a centralizat nimic până acum şi se pot face depuneri până pe data de 2 martie pentru posturile de vicepreşedinte. Nu ştiu dacă e cineva în cărţi pentru postul de secretar general al organizaţiei judeţene Gorj a PSD, sunt mai multe persoane care şi-au exprimat intenţia de a candida pentru această funcţie. Rămâne să vedem cine îşi va exprima, într-un final, această intenţie şi ce va vota conferinţa judeţeană”, a conchis preşedintele PSD Târgu-Jiu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

2 comentarii

  1. Aia va mai trebuie ,sa il mai „inviati” si pe „mortul de Calinoiu” si sa vezi rezultate la alegeri !Si uite asa,o sa ne faceti ca numai de-ai dracu sa ii votam pe ultimii nenorociti cum ar fi USR,care chiar daca ne vor termina pe toti romanii,macar sunt sigur ca vor incepe cu voi…!!!

  2. Dar de ce se mai fac,, alegeri,, daca se cunosc deja ,,castigatorii,, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.