Permutări PSD la Serviciul de Ambulanță Gorj! Cumnata lui Giorgi de la Minprest a promovat al treilea concurs din ograda lui Mitroi


Carmen Loredana Giorgi, cumnata directorului Minprest Serv, a bifat într-un an și jumătate două angajări și o promovare în Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Mai exact, Carmen Giorgi s-a angajat în februarie 2018 statistician medical debutant, în urma unui concurs finalizat cu o plângere penală și acuzații grave la adresa comisiei de concurs și chiar a candidatei, apoi a promovat pe funcție în octombrie, ajungând statistician medical ca acum să renunțe la post când s-a vacantat un scaun mai bun la RUNOS. Postul evident că i-a revenit candidatei cu susținere la PSD.

Cumnata directorului Minprest, Gabriel Giorgi, cel din urmă fiind coleg de partid cu directorul Mitroi de la Serviciul de Ambulanță Gorj, a jonglat cum a vrut cu funcțiile în SJA. A intrat cu scandal în instituția bine plătită, a fost promovată la termen ca apoi să realizeze că i s-ar potrivi iar un post de debutant la Serviciul Resurse Umane a SJA, acolo unde se trag sforile pentru viitoarele angajări. Astfel că Carmen Giorgi nu a stat pe gânduri, a renunțat la postul obținut cu trudă în februarie 2018 ca să mai dea o dată concurs pentru un post de debutant, pentru care nu a riscat nimic din câte se pare, deoarece a avut un singur contracandidat, care a luat o notă infimă, al doilea abandonând cursa.

Note mici dar suficiente


Aspiranta la un post de referent în SJA, despre care, culmea, se știa că va câștiga postul înainte să-și depună dosarul de concurs, a obținut nota 5,83 la scris, abia trecând de cele 50 de puncte care i-au asigurat reușita mai departe, a luat numai 6,80 la interviu și astfel, 6,31 nota finală.
Popescu Clara Loredana, contracandidata acesteia, a fost picată cu 1,12 la scris așa că la interviu, cumnata directorului Minprest nu a avut niciun fel de emoții.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.