Pescaru, candidează pentru al cincilea mandat de lider al Sindicatului Salariaților ELCFU! A făcut 20 de ani de sindicalism


Marian Pescaru, liderul Sindicatului Salariaților ELCFU, din cadrul CE Oltenia va candida luni pentru un nou mandat la conducerea organizației sindicale. La scrutinul care va avea loc luni vor participa în jur de 80 de salariați CEO, membri ai sindicatului. Structura sindicală are în componența sa salariați ai ELCFU, atât din Motru, cât și din Craiova, Rovinari și Mehedinți.

Sindicatul Salariaților ELCFU are peste două decenii de vechime de când funcționază pentru salariații actualului CEO, dar, anterior a funcționat pentru angajații CNLO și SNLO. Cei mai mulți sindicaliși înscriși în această structură au fost în perioada funcționării SNLO, numărul depășind 200 de persoane. Sindicatul a fost înființat pentru a sprijini salariații care prestează în Siguranța Circulației, dar și la TESA precum și la Depozitele de Aprovizionare.
Președintele Pescaru regretă că angajații de la ELCFU-ramura Mișcare nu beneficiează de grupă de muncă și nici măcar de condiții deosebite, lucru care se datorează, nu conducerii CEO, ci unor reglementări de cale ferată care lipsesc pe linia Ministerului Transporturilor.
„După cinci ani de când conduc, pentru a-l patrulea mandat, Sindicatul Salariaților ELCFU, voi intra din nou în cursa pentru această funcție sindicală. Voi face asta cu gândul ca, pe parcursul mandatului, să formez în rândul sindicatului un tânăr care să preia frâiele organizației din mers și chiar să reușească, pe parcurs, să unească toată mișcarea sindicală din această ramură de cale ferată. Unind toate sindicatele din ELCFU am fi mai puternici sindicalicește decât toate structurile din cariere la un loc, deoarece noi prestăm atât în minerit cât și în energie”, a declarat Pescaru.
Alegerile vor avea loc luni, între 6.30-19.00 la sediul Secției CFU Motru. Scrutinul se va desfășura în baza CCM art.26 și art.28. Luni sunt așteptați la alegeri toți membrii structurii sindicale din ELCFU.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.