Pesediştii, după plecarea lui Khraibani: „Nu ne punem ștreangul de gât”

Khraibani

Social – democraţii gorjeni au fost luaţi prin surprindere de demisia parlamentarului Camelia Khraibani. Aceştia au declarat că, în şedinţele politice din interiorul partidului, Khraibani nu a spus niciodată că îşi doreşte să candideze la Primăria Motru, acesta fiind motivul pentru care ar fi plecat parlamentarul.

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că plecarea lui Khraibani reprezintă o pierdere pentru partid, însă nu este un capăt de drum pentru PSD. „Doamna Khraibani, din câte ştiu eu, a ales să părăsească structurile PSD şi să opteze pentru o candidatură independentă pentru funcţia de primar al municipiului Motru. Eu pot să vă spun că PSD –ul îşi va susţine candidatul. Dacă domnia sa ales să plece din PSD, a considerat că merge pe o pistă câştigătoare. Orice parlamentar, dacă pleacă, se transformă într-o pierdere pentru formaţiunea respectivă. Este şi cazul doamnei Khraibani, eu aş spune că problemele nu sunt în PSD, ci în sufletul fiecărui membru care alege să părăsească structurile. E o situaţie neplăcută, însă nu este un motiv pentru a ne pune ştreangul de gât. Din câte cunosc eu, au existat discuţii între domnia sa şi membrii de vârf ai organizaţiei judeţene şi probabil rezultatele acestor discuţii nu au ajuns la ceea ce s-a aşteptat doamna Khraibani”, a declarat Florescu.

Popescu: „Nu credeam că va fi capabilă de acest lucru”

Aurel Popescu a fost şi el surprins de decizia luată de Khraibani. Acesta a precizat că nu se aştepta ca aceasta să trădeze mâna care a ajutat-o „să ajungă în funcţii importante în partid şi în parlament”. „Este opţiunea doamnei Khraibani. Este bine venită ca şi competitor. Fiecare partid pierde atunci când pleacă un membru, cu atât mai mult când persoana este şi poziţionată într-o funcţie destul de importantă în cadrul partidului. Şi pentru noi a fost o surpriză această alegere. Nu credeam că va fi capabilă de acest lucru. PSD a susţinut-o pe doamna Khraibani şi graţie partidului a ocupat o funcţie foarte importantă. La întâlnirile politice pe care le-am avut şi am participat şi eu, doamna Khraibani nu a ridicat niciodată această problema. Poate a discutat cu şefii în particular”, a declarat preşedintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

A PĂRĂSIT ALDE. La ce PARTID a mers Lădaru

Consilierul municipal Eduard Lădaru a fost prezent, sâmbătă, la întâlnirea regională organizată de Partidul Mișcarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.