Peste 4.000 de energeticieni au fost PREMIAŢI!


Cu ocazia zilei energeticianului, administraţia Complexului Energetic Oltenia a aprobat prima de 1.000 de lei pentru fiecare energetician în parte. Banii au fost viraţi chiar ieri, personalul TESA beneficiind şi de o zi liberă.

Iată şi mesajul directorului CEO, Sorin Boza, pentru salariaţii companiei: „Cu prilejul „Zilei Energeticianului” vă transmit mulțumiri și recunoștință pentru munca pe care o depuneți zilnic ca să aduceți lumină și căldură în casele cetățenilor. Devotamentul și sârguința voastră le-am simţit pe întreg parcursul acestui an, oamenii s-au simțit în siguranță datorita livrărilor sustenabile de energie electrică. Datorită dumneavoastră am reușit să menținem echilibrul în sistemul energetic național, echilibru care a fost pus nu de putine ori la încercari si provocări noi.
Analizând situația sectorului pe care-l aveți in gestiune, se observă o evoluție continuă și sigură de dezvoltare a domeniului, iar succesul vă aparține Dvs în totalitate.
Important de menționat este și faptul că responsabilitatea dumneavoastră este enormă, în condițiile în care progresul economic în ansamblu depinde total de funcționarea fiabilă a celor 3 mari actori de pe piața producătorilor de energie din România ( termo , hidro și nuclear)
Personal, cunosc și apreciez performanțele pe care le înregistrați și sunt sigur că profesionalismul și experiența de care dați dovadă, vor asigura în continuare funcționarea eficientă a companiilor din domeniul energetic, astfel agenții economici și populația în general vor beneficia și pe mai departe de servicii de înaltă calitate.
Îmi exprim gratitudinea pe care o am față de tot colectivul energeticienilor ce activează în Complexul Energetic Oltenia și mă mândresc cu faptul că avem în acest domeniu profesioniști adevărați.
Vă doresc din suflet sănătate Dvs si familiilor Dvs și sa aveți parte de cât mai multe realizări importante!”, a scris preşedintele Directoratului pe un site de socializare.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Veți primi la anul câteva mii de mulțumiri în plus la salariu,deoarece anul trecut am fost pe pierdere și nu v-am putut da.

  2. este dreptul nostru,nu meritam multumiri si aplauze,,suntem satui…daca de 4 ,5 ani nu sa mai pus nimiik la salariu,si primim o pereche de salopete pe an…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.