Peste 7.300 de salariaţi din CEO, vizaţi!


Liderul FNME, Dumitru Pîrvulescu, i-a solicitat ministrului Energiei, Anton Anton, să iniţieze o hotărâre de guvern care priveşte situaţia a 7.300 de salariaţi.

Este vorba despre elaborarea unui act normativ (hotărâre de guvern) care să reglementeze prelungirea avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite pentru perioadă 31 decembrie 2018-31 decembrie 2021 , deoarece HG nr. 1014/2015 pentru modificarea și completarea HG nr.246/2007, privind metodologia de reînnoire a avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite, expiră la 31.12.2018.
Iniţiativa liderului FNME este sprijinită şi de alţi preşedinţi de organizaţii sindicale: „Cei care lucrează în condiţii grele de muncă ies mai repede la pensie. Vârsta de pensionare se reduce în cazul lor, aşa cum este normal şi cum a fost întotdeauna. Prelungirea avizelor de încadrare în muncă în condiţii deosebite este firească şi s-a făcut de fiecare dată”, a spus preşedintele SME Oltenia, Gabriel Căldăruşe.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.