Peste 7.300 de salariaţi din CEO, vizaţi!


Liderul FNME, Dumitru Pîrvulescu, i-a solicitat ministrului Energiei, Anton Anton, să iniţieze o hotărâre de guvern care priveşte situaţia a 7.300 de salariaţi.

Este vorba despre elaborarea unui act normativ (hotărâre de guvern) care să reglementeze prelungirea avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite pentru perioadă 31 decembrie 2018-31 decembrie 2021 , deoarece HG nr. 1014/2015 pentru modificarea și completarea HG nr.246/2007, privind metodologia de reînnoire a avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite, expiră la 31.12.2018.
Iniţiativa liderului FNME este sprijinită şi de alţi preşedinţi de organizaţii sindicale: „Cei care lucrează în condiţii grele de muncă ies mai repede la pensie. Vârsta de pensionare se reduce în cazul lor, aşa cum este normal şi cum a fost întotdeauna. Prelungirea avizelor de încadrare în muncă în condiţii deosebite este firească şi s-a făcut de fiecare dată”, a spus preşedintele SME Oltenia, Gabriel Căldăruşe.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.