Peste o mie de târgujieni au depus cereri pentru a primi ajutor la încălzire!


Numărul solicitărilor este undeva la jumătate față de anii trecuți. Motivul ar fi creșterea veniturilor oamenilor. Astfel că, mulți nu se mai încadrează în cuantumul de 615 lei pe membru de familie.

Directorul Direcției pentru Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a anunțat că, marți, a fost ultima zi în care târgujienii nevoiași au mai putut depune documente pentru a primi ajutor de încălzire. Toader a precizat că cele mai multe cereri au fost primite pentru încălzirea cu gaze naturale. Peste 1100 de cereri au fost depuse până marți. Ajutorul se acordă până în luna martie. „Data de 20 noiembrie este ultima zi pentru a depune cererile în vederea obținerii ajutoarelor de încălzire a locuințelor, astfel încât cetățenii din municipiul nostru să beneficieze pentru întreg sezonul rece. Așa cum știm, conform legislației în vigoare, dacă cererile sunt depuse după data de 20, pot oamenii să mai beneficieze de aceste ajutoare, dar mai puțin pentru luna anterioară. Cine va depune după data de 20 va primi ajutor pentru perioada decembrie-martie. Ca număr de cereri, anul acesta, avem mai puține și credem noi că acest lucru se întâmplă datorită faptului că veniturile oamenilor au crescut, iar limita de venit până la care se acordă aceste ajutoare a rămas nemodificată la 650 lei pe membru de familie. Am primit 1126 de cereri, comparativ cu anul trecut, unde au fost 2100 de cereri”, a declarat Alina Toader.

loading...
Loading...

Citește și

Un tren nou al CFR a staționat în Gara Târgu-Jiu! Noul mijloc de transport, de înaltă clasă

Compania de stat CFR Călători a anuntat, vineri, ca noul Mers al Trenurilor 2019-2020 va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: