PETIȚIE ONLINE pentru REALIZAREA unei INVESTIȚII importante la GORJ


Liderii PSD Gorj promovează pe paginile de socializare o petiție online pentru realizarea drumului expres Târgu-Jiu- Craiova.

Social-democrații vor să determine guvernul Orban să înțeleagă că realizarea drumului expres Craiova-Târgu-Jiu este o prioritate pentru județul Gorj, care nu are, în acest moment, alternative la activitatea de minerit și energie pe viitor. Mihai Weber îi critică din nou pe liberali, pentru că, de 4 luni de când au preluat guvernarea, nu au desemnat un constructor care să înceapă lucrările, deși au fost depuse 3 oferte. Între timp, pe Facebook este promovată o petiție online pentru a sensibiliza guvernații că trebuie realizată investiția. Liderul PSD Gorj susține că petiția online nu este inițiată de el, ci de gorjeni, care-și doresc realizarea drumului expres. Mihai Weber a avut, în ultima perioadă, mai multe contre cu Dan Vîlceanu pe tema drumului expres. Liderul PNL Gorj a spus că studiul de fezabilitate ar trebui realizat abia în 2021, pentru că așa au făcut social-democrații caietul de sarcini. Liderul PSD Gorj îl acuză pe deputatul liberal de minciună. „Ne minte și-și bate joc de gorjeni. Spune numai ceea ce îi convine, Nu e vorba numai de studiul de fezabilitate. A fost licitat un pachet întreg, printre care și proiectul de execuție. Investiția e tratată în batjocură. Vîlceanu parcă nu ar fi gorjean. Ar trebui să susțină acest proiect”, a conchis președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.