sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:20

Pocnitoarea Gina vrea să se ia cu mine. În gură!

Prima tabletă din acest an trebuia să se numească altfel, dar nu m-am putut abține să nu ”pictez” ceva și despre Gina, perversa mică și peltică, aia de zice că a fost abuzată (hait!) la…încredere de un șef din poliție, însă uită să spună că nici ea, mastroaca, nu a avut nimic împotrivă și i-a arătat pupezoaica, gata fezandată, de la prima întâlnire.

Prostituata Gina s-a rebrenduit, o cheamă Georgi, dar tot o petardă rămâne. De fapt, o pocnitoare în mâna unei șlehte de bețivi cu epoleți. Niște gunoaie în uniformă, furajați masiv de afaceriști cu dosare, care pun umărul vârtos, consistent, ca gunoaiele să rămână îndatorate pe viață și să-i spele, când preiau puterea în Poliție, de toate faptele penale.

M-a convins de toate astea, deși nu mai era nevoie, când a remis redacției GorjDomino o mizerie cu pretenții de ”drept la replică”. Milițienii alcoolici, care i-au dictat așa zisul drept la replică, au invocat Legea audiovizualului, pentru a rectifica ”informațiile eronate”. Băh, bețivilor, vi s-au stricat sarmalele-n borhan? Ce treabă are un site cu legislația care reglementează audiovizualul?

Informațiile prezentate în articolul incriminat nu sunt adevărate, susțin cei care o…păpușază pe Gina, pen’că fleorțotina a fost implicată în dosarul de prostituție fără voia ei, fiind minoră. Bănuiesc că atunci când a fost condamnată, dobitocilor, judecătorul s-a raportat la fapta comisă (prostituție) cu vinovăție. Nu? Că infracțiunea a fost dezincriminată, ulterior, e altceva.

Aoleu, ”aberațiile” și ”invențiile” scrise de mine, cum că pârțotina era pregătită să mai facă un sex oral și altor ofițeri (ce mai contează un oral în plus, la experiența madaranței) au avut menirea de a o discredita și de a-i leza imaginea publică. Să-mi fie cu pardon, dar care e imaginea publică a scorțotinei Gina, în afară de episoadele sexuale în care a fost implicată, că nu ați adus niciun contraargument?

În final, Gina sau sforarii cu epoleți care-i dictează epistole, mă acuză că am publicat o poză cu ea, pe jumătate goală, realizată când abia eclozase. De parcă nu ea a trimis-o la un tabloid, pentru a apărea la pagina 5, ca să-i crească tariful pă piață.

Pentru mine e clar, Gina vrea să se ia cu mine. În gură. Lecții de drept ofer doar în fața instanței, pussy.

Loading...

Citește și

Echilibrul lui Cârciumaru…

… asta-i va lipsi organizației județene a PSD de aici înainte. Ca lider de partid …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: