PODUL de la Lainici, UITAT de GUVERNANŢI. Ce spune PRIMARUL Bobaru


Edilul oraşului Bumbeşti-Jiu crede că trebuie purtate discuţii la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere privind investiţia de pe Defileul Jiului.

Gorjul este ocolit de investitori de ani buni din cauză că, nici până în ziua de azi, nu a fost realizat podul de la Lainici. Şoferilor de TIR le este imposibil să traverseze varianta provizorie construită după ce, în 2008, a fost închis vechiul pod din cauza unor avarii pe care le-a suferit. Potrivit proiectului, lucrările de modernizare a DN 66 Bumbeşti-Jiu- Petroşani ar fi trebuit să fie finalizate încă din toamna anului 2015. Nu au fost finalizate nici până în ziua de azi. Constantin Bobaru vrea să se informeze la Ministerul Transporturilor, să vadă ce planuri au guvernanţii cu podul de la Lainici. “Nu ştiu dacă pe documentaţia de reabilitare a DN 66 a fost luat în calcul şi realizarea unui nou pod acolo. Cred că trebuie purtată o discuţie la nivelul CNAIR, ca să vedem care este perspectiva pe acest proiect. Dar cu certitudine, din punctul meu de vedere, trebuie realizat un pod acolo, pentru că, în momentul de faţă, se circulă pe un singur sens şi odată cu reabilitarea drumului traficul se va intensifica şi zona respectivă va fi o zonă clar de restricţie care va încurca un pic circulaţia pe defileu. Eu tind să cred că sunt prinse aceste lucrări pe acest proiect, dar nu ştiu cu certitudine, o să mă informez şi când o să am informaţiile necesare, o să le pun la dispoziţie. Trebuie purtată o discuţie cu înalţii ministerului pentru a vedea care sunt perspectivele privind acest obiectiv. Se circulă pe un singur sens, acolo e o restricţie, ceea ce nu este permis pe un drum european, reabilitat, acum, să existe o zonă de restricţie exact aproape în Defileul Jiului”, a conchis edilul oraşului Bumbeşti-Jiu.

Loading...

Citește și

Administratorul unui service auto din Lelești, AMENDAT de ITM Gorj! Ce nereguli s-au găsit!

Un angajator din comuna Leleşti, cu obiect de activitate reparaţii auto, a fost amendat, săptămâna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.