Poetul Nicolae Dragoș lansează cartea „Omul din Turn”


Cu aproape 50 de volume tipărite şi alte câteva în manuscris, multe tratate, lucrări şi o foarte bogată activitate ziaristică, poetul gorjean Nicolae Dragoş împlineşte 80 de ani sâmbătă 3 noiembrie 2018. Cu această ocazie poetul își va lansa o nouă carte vineri 2 noiembrie 2018 la ora 11.00 în Sala Florin Isuf din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Nicolae Dragoş scrie o poezie de factură tradiţională atât prin tematică, cât şi prin modalităţi de expresie, fiind preocupat de conceptul figurat sau de fiorul liric implicat, nu de inovaţii sau încifrări stilistice. „Omul din Turn” este titlul volumului pe care Nicolae Dragoș îl va lansa vineri 2 noiembrie 2018 la ora 11.00 la sediul CJCPCT Gorj.
Începând tot de vineri 2 noiembrie 2018, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj reia ciclul de expoziții dedicate Centenarului Marii Uniri. Artistul târgujian Florin Hutium prezintă așadar în 2 noiembrie 2018 o nouă expoziție de pictură. Iubitorii de artă sunt invitați, vineri 13 noiembrie 2018, să asiste la vernisajul unei noi expoziții semnate de artista gorjeană Cristina Cioplea. În data de 21 noiembrie 2018 expune în Sala Florin Isuf Florin Preda Dochinoiu, un grafician si un pictor postmodernist. Încheiem luna noiembrie cu o expoziție inedită organizată în data de 30. În cadrul expoziției „Moldova, Ardealul și Țara Românească” expun: Liviu Șoptelea (Botoșani- Moldova), Cornel Vană (Turda-Ardeal) și Maria Stoian (București-Țara Românească).

loading...
Loading...

Citește și

Un polițist local din Târgu Jiu a murit la doar 49 de ani!

Un polițist local din Târgu Jiu s-a stins la doar 49 de ani după o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: