Polaris dă în judecată primăriile pentru recuperarea datoriilor

luis-popa-polaris

Societatea de salubritate Polaris va acţiona în instanţă trei primării gorjene pentru recuperarea datoriilor la depozitarea gunoiului menajer. Juriştii firmei au realizat deja documentaţia pentru a fi depusă în instanţă, după ce au epuizat toate formalităţile administrative de încasare a debitelor.

Potrivit conducerii Polaris, primăriile din Gorj au datorii de peste 500.000 de lei la furnizorul de servicii de salubritate. Beneficiarii cu cele mai mari debite care vor fi acţionaţi în instanţă sunt cei din Rovinari, cu o datorie de 100.000 de lei, Turceni Sal, care acţionează la Turceni, cu o datorie de 80.000 de lei, şi Salubris Gilort Târgu-Cărbuneşti cu 85.000 de lei debite la Polaris. Primăriile colectează deşeurile şi le-a adus spre depozitare la depozitul central de la Târgu Jiu. Taxa percepută primăriilor de Polaris pentru depozitarea gunoiului este de 17,8 euro/tona (fără TVA). Luis Popa, directorul Polaris M Holding Târgu Jiu, a declarat că datorii au şi asociaţiile de proprietari din municipiu. Astfel, datoria acumulată în prezent totalizează 1,8 milioane de lei. Tariful de persoană este aproximativ 4,8 lei pe lună. De asemenea, agenţii economici din Târgu Jiu plătesc o taxă de 109,19 lei pe metru cub. Potrivit lui Luis Popa, tarifele pentru asociaţiile de proprietari şi agenţii economici din oraş includ colectarea, transportul şi depozitarea. Deşi tariful la gunoi pentru asociaţiile de proprietari nu a mai fost mărit de câţiva ani, datoriile rămân în continuare ridicate. Dacă nu vor fi convinse să plătească, şi asociaţiile de proprietari vor fi acţionate în instanţă pentru recuperarea debitelor.
loading...
Loading...

Citește și

DEMISIE din PRO România Gorj. Ce LIDER a mai plecat

Președintele organizației Rovinari, Andrei Bărbulescu, a părăsit partidul lui Victor Ponta și anunță că se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.