Poliţia cercetează unde sunt maşinile dispărute de la Pandurii. Golea şi Mitrescu – explicaţii în faţa Consiliului de Administraţie al clubului

sediul-pandurii

După ce poliţia a făcut verificări, ieri, la clubul Pandurii în legătură cu unele autoturisme aflate în proprietatea acestuia, dar care sunt folosite de unii sindicalişti, aceştia au fost chemaţi în faţa Consiliului de Administraţie al clubului pentru a da explicaţii. Maşinile vor trebui aduse de către liderii de sindicat Golea şi Mitrescu la club, iar după ce se va lămuri situaţia patrimonială a acestora, Consiliul de Administraţie va decide dacă autoturismele le revin sindicatelor, care spun că le-au plătit şi au documente în acest sens.

Poliţiştii au efectuat, ieri, cercetări la clubul de fotbal Pandurii Tg-Jiu cu privire la unele autoturisme care nu se regăsesc fizic în parcul auto al acestuia, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia, cel mai important asociat al clubului, reclamase acest lucru. Poliţiştii au verificat în contabilitatea clubului documentele autoturismelor, acelea care se află în folosinţa unor lideri sindicali şi pe care aceştia nu le-au înapoiat clubului.
La câteva ora de la plecarea poliţiştilor, membrii Consiliului de Administraţie al CS Pandurii au purtat unele discuţii cu sindicaliştii Marin Golea şi Constantin Mitrescu pentru a afla situaţia celor patru autoturisme: două Dacia Logan, un Volkswagen Touareg şi un microbuz Volkswagen.
Explicaţiile liderilor sindicali nu i-au convins pe cei din CA al Pandurii, aşa că aceştia trebuie să aducă maşinile la club până se lămureşte cu exactitate situaţia acestora, urmând ca apoi forul de conducere al grupării sportive să decidă în privinţa acestora.

Golea: Voi duce cele două Logan-uri la Pandurii săptămâna viitoare

Despre cele două Dacia Logan, Marin Golea a declarat că acestea au fost închiriate în 2011 de la club, valoarea chiriei reprezentând de fapt rata de leasing. Unul din autoturisme este achitat, iar pentru celălalt mai sunt de plată câteva rate.
„Le voi duce săptămâna viitoare la club. Le-am arătat contractul şi mai sunt câteva rate de achitat la una dintre maşini. În contract scrie că la finalul leasingului, clubul Pandurii va transmite dreptul de proprietate al celor două autoturisme Sindicatului Minerul Rovinari-Pinoasa. Vom vedea ce va decide Consiliul de Administraţie”, a spus Golea.
Celălalt sindicalist, Constantin Mitrescu, minţea în urmă cu trei săptămâni, într-o declaraţie dată pentru GorjDomino, că a înapoiat Touareg-ul clubului de fotbal. „„Touareg-ul este al clubului şi l-am dus înapoi în urmă cu o săptămână-două. L-am avut la sindicat pe un contract de comodat, dar nu l-am folosit pentru că avea consum mare”, afirma, pe 20 februarie, Mitrescu.
Referitor la microbuzul Volkswagen cu şapte locuri folosit de Sindicatul Energia Rovinari, Mitrescu a precizat că l-a cumpărat de la Clubul Pandurii şi are factură cu care poate demonstra acest lucru. Nu se ştie dacă Mitrescu a cumpărat şi alte maşini pentru sindicatul pe care-l conduce sau a plătit către Pandurii peste 300.000 de lei doar pentru cele două autoturisme pe care acum trebuie să le înapoieze clubului sportiv.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

Un comentariu

  1. Matei, ai de la mine o baterie de Feteasca Regala cand Mitrescu va da microbuzul la Pandurii.Esti convins si tu ca nu vezi bateria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: