sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:41

Poliția Gorj angajează! ANUNȚUL IGPR


Poliția Română anunță că persoanele care își doresc o carieră în instituție se pot înscrie pentru postul scos la concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Gorj, cu recrutare din sursă internă. „Inspectoratul General al Poliţiei Române, cu sediul în municipiul Bucureşti, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, prevăzută la poziţia 35 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă. (…) Înscrierile se fac personal, în zilele lucrătoare, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Management Resurse Umane din Bucureşti, până la data de 20.08.2019, orele 16.00”, se precizează într-un comunicat al IGPR. Concursul va avea loc la sediul IGPR, în Capitală, pe 16 septembrie, ora urmând să fie stabilită şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale.

„Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00”, se mai precizează în comunicatul IGPR.

loading...
Loading...

Citește și

Doi muncitori au făcut infarct și au murit! Ambii, la aceeași oră: 13,30! Unul era angajat al Serviciului de Ambulanță Gorj!

Doi muncitori, unul în vârstă de 60 de ani și altul în vârstă de 58 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.