Poliția Județeană rămâne FĂRĂ ȘEF! Ce s-a întâmplat cu comisarul șef Muscălescu


Șefii unor structuri importante din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj au solicitat încetarea raporturilor de serviciu, până la data de 15 septembrie, în baza legii pensiilor militare de stat. Printre aceștia se află inspectorul șef al IPJ Gorj, Ion Muscălescu, unul dintre șefii de serviciu al instituției și șeful Biroului Poliției TF.

Angajații IPJ Gorj care îndeplinesc condițiile de pensionare, conform Legii pensiilor militare de stat aflată în vigoare, au depus cereri de pensionare și vor înceta raporturile de muncă cu instituția până pe data de 15 septembrie când intră în vigoare un act normativ care modifică unele prevederi care-i avantajează acum pe polițiști.

Șeful IPJ Gorj, comisarul șef Cristian Ion Muscălescu, va ieși la pensie începând cu data de 14 septembrie, pe postul său urmând să fie numită o altă persoană, până la finalizarea concursului pentru ocuparea funcției. Muscălescu se înscrisese la concursul pentru ocuparea funcției de șef al IPJ Gorj, el fiind împuternicit pe post, însă ulterior a decis să se pensioneze.
În cursă pentru funcția de șef al polițiștilor gorjeni au rămas comisarul șef Liviu Chițiba, actualul șef al DGA Gorj, și subcomisarul Mihail Ciobanu, fost împuternicit la comanda Serviciului Poliției Rutiere Gorj până în ianuarie, anul trecut.
Printre șefii cei care vor ieși la pensie în următoarele săptămâni se mai regăsesc comisarul șef Gabriel Baciu, împuternicit șef al Serviciului Logistic și comisarul șef Daniel Brotea, șeful Biroului Poliției TF Tg-Jiu din cadrul Secției regionale de poliție transporturi Craiova.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.