Poliția Română are peste 1.500 de noi angajați! Niciunul în Gorj


Peste 1.500 de tineri care au absolvit Școlile de agenți de poliție din Câmpina și Cluj-Napoca au intrat, de joi, în structurile Poliţiei Române, cei mai mulți fiind repartizați la ordine publică şi rutieră.

Din această promoție, IPJ Gorj nu are niciun absolvent. „1.244 de tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie «Vasile Lascăr» Câmpina și 292 care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie «Septimiu Mureşan» Cluj-Napoca au intrat, de astăzi, în rândurile Poliției Române. Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizaţi în structurile Poliției Române, majoritatea la formaţiunile de ordine publică și rutieră, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.
Cele mai mari medii de absolvire, 9.83, le-au avut agentul de poliție Crîșmariu Mădălina și agentul de poliție Mirulescu Denis-Ionuț, ambii absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie «Vasile Lascăr» Câmpina. În această zi încărcată de emoție și solemnitate, inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri poliţişti şi le-a urat mult succes: «Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale. Mulțumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat și susținut în alegerea pe care ați făcut –o, aceea de a fi polițiști. Îi asigur că Poliția Română este pregătită pentru integrarea și protejarea voastră, pentru asigurarea condițiilor de muncă și eficientizarea activității»”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

Loading...

Citește și

Șapte răniți, după un impact frontal între două mașini pe DN 67

Șapte persoane au ajuns la spitalul din Motru, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.