Polițiști de NOTA 2! Au vrut să fie ȘEFI în Poliție, dar nu au luat note de trecere


Rezultatele obținute de polițiștii care au candidat pentru ocuparea funcțiilor de șefi ai unor posturi comunale de poliție și de șef al Poliției Orașului Tismana relevă faptul că nu toți cei aflați în sistem sunt pregătiți pentru a ocupa o poziții importante în structura Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Note incredibil de mici la concursurile organizate de IPJ Gorj pentru ocuparea funcțiilor de șefi la cinci posturi comunale de poliție.

Pentru funcția de șef al Postului de Poliție Prigoria s-a înscris la concurs un singur agent de poliție, Ion Sorin Popescu, care a obținut, în urma interviului structurat pe subiecte profesionale, nota 7,52 fiind declarat admis. Tot un singur polițist a candidat și pentru funcția similară de la Baia de Fier, însă acesta nu a reușit să treacă baremul pentru a ocupa funcția de șef de post. Agentul Mircea Mălăianu a obținut doar 6,82 și a fost declarat respins.

Funcția de șef al Postului de Poliție Ciuperceni a fost dorită de patru polițiști care s-au înscris la concurs. Agentul Ion Cornoiu a reușit să obțină cea mai mare notă, 8,05, în urma interviului, și va conduce de acum instituția. Contracandidații acestuia au fost agentul șef principal, Nicolae Sorin Latu, care a fost respins cu 7,16 și alți doi subofițeri care nu au reușit să ia note de trecere. Agentul șef adjunct Irinel Nicolae Constantin a primit, la interviu, nota 4,76, iar agentul Alexandru Cristinel Sfîrloagă a fost declarat respins după ce a primit la interviu, abia 2,80.

Postul de poliție Telești îl va avea ca șef pe agentul Ionuț Dumitru Milotin, după ce a reuși să ia nota 7,35, în timp ce contracandidatul său, agentul Mădălin Vasile Preoteasa a fost respins cu 5,70.

Postul de poliție Padeș rămâne în continuare fără șef, după ce niciunul din cei doi polițiști înscriși la concurs nu au reușit să îndeplinească baremul stabilit. Agentul Maria Racoviță a primit nota 5,30 și a fost respinsă, iar agentul principal Răzvan Dumitru Barb nu s-a prezentat la concurs.

Poliția Orașului Tismana va fi condusă de către inspectorul principal de poliție Mircea Vlădulescu, care a obținut 7,38 la concurs, în timp ce inspectorul principal Vasile Octavian Tivig, care și-a dorit și el această funcția, nu s-a mai prezentat la examen.

loading...
Loading...

Citește și

Anchetă internă la Spitalul Județean Târgu-Jiu după moartea bebelușului născut prin cezariană

O comisie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu investighează dacă medicii au greşit în …

2 comentarii

  1. cred ca , nu este ceva ciudat in Gorj sunt sefi acuzat de coruptie si sunt ridicat in rang

  2. agentul principal Răzvan Dumitru Barb nu s-a prezentat la concurs ???? Probabil era ocupat sa conduca motocicleta neinmatriculata si fara permis prin padurile din Lelesti si Rasovita impreunacu inca 15 de ai ca el . Cuib infractional organizat de un politist . Frumos ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: