miercuri , 19 februarie 2020 - 19:45

Polițistul a greșit socoteala! 7 arbori marcați și 3 nemarcați, tăiați ilegal din punctul Lateșu, comuna Peștișani


Unul din agenții postului de poliție din Peștișani care a verificat, miercuri, în teren, sesizarea cetățeanului ce a reclamat că i s-au tăiat ilegal lemne din pădurea sa situată în punctul Lateșu, dar și a altor cetățeni, este acuzat că și-ar fi dezinformat superiorii. Mai exact, agentul ar fi raportat greșit că din pădurea celui ce a sesizat furtul pe 112, dar și a altor cetățeni, s-au tăiat doar 7 arbori marcați, când în fapt numărul corect era de 10, trei arbori fiind tăiați deși nu au fost marcați.

Situația furtului de lemn prin marcare greșită de la Peștișani s-a mușamalizat, spun cetățenii nemulțumiți că poliția ar încerca să treacă de partea persoanei acuzate de furt și nu de partea celor prejudiciați. De altfel, oamenii spun că polițistul ce a cercetat cazul ar fi spus că ancheta va dura o jumătate de an, timp în care persoana acuzată poate comite, nestingherită, și alte fapte similare. Cu atât mai mult cu cât mai are la activ un proces similar, un cetățean acuzându-l la instanță că i-ar fi sustras 2 stejari din pădurea sa, anul trecut, cu marca pusă greșit. Mai exact, Gelatu Vasile și în cazul acela și în cazul de miercuri a indus în eroare organele silvice puse să marcheze lemn de tăiat nu pe proprietatea respectivul ci pe cea a unor cetățeni care habar nu au avut că au fost lăsați fără lemne.

Loading...

Citește și

Patru studenți din Gorj, izolați la domiciliu după ce s-au întors din China

Patru studenți din județul Gorj, care s-au întors recent din China, au fost izolați la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.