Poluare gratis, de Ziua Mondială a Mediului! Consumatorii au mulțumit pentru aerul „curat”


Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru le-a oferit, de Ziua Mondială a Mediului, locuitorilor din municipiu dar celor și din localitățile limitrofe, poluare cât cuprinde. De altfel, un fum gros negru și funingine a însoțit salva de tun prin care UATAA Motru a salutat sărbătoarea care ridică în slăvi aerul rarefiat.

La jumătatea lunii martie, UATAA, uzina care funcționează fără autorizație de mediu, fiind sancționată în decembrie cu 50.000 de lei de Garda de Mediu Gorj le-a mai oferit un cadou poluant motrenilor. Atunci cetățenii s-au arătat revoltați pe rețelele de socializare în legătură cu poluarea pe care sunt obligați să o suporte, la pachet cu apa ruginită pe care o plătesc pentru simplul motiv că le curge la robinete. După ce UATAA a făcut-o lată de Ziua Mondială a Mediului, motrenii au făcut doar haz de necaz. Unii au considerat că aerul ,,curat,, oferit de UATAA este doar un bonus la toate celelalte probleme de care comunitatea s-a săturat, alții s-au legat de voturile oferite la alegeri celor care țin în continuare la uzină persoane nepăsătoare și slab pregătite profesional. Unii mai curajoși au cerut intervenția Gărzii de Mediu Gorj pentru a mai aplica o amendă binemeritată UATAA pentru că de la ultima și până în prezent a uitat cum arată sancțiunile de mediu.


loading...
Loading...

Citește și

„Generalul Izmană” Oprea, chef cu lăutari la Peștișani. Primarul Pigui și vicele Morega i-au ținut isonul!

Fostul ministru al Afacerilor Interne şi al Apărării, Gabriel Oprea, a făcut figurație electorală prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: