Pompierii Minprest, CAMPIONI! Vor merge la Faza Națională! Galerie FOTO

Săptămâna trecută s-a desfăşurat în judeţul Hunedoara, Etapa Interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, unde, cei mai buni pompieri voluntari şi privaţi din judeţele Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Hunedoara şi-au demonstrat profesionalismul.

Cele 3 probe ale concursului: Proba Ştafeta 4×100 m, Proba Pista cu Obstacole şi Proba Dispozitivul de Intervenţie, i-au solicitat la maxim pe concurenţi, iar la final, pompierii din cadrul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. MINPREST SERV S.A. Gorj au demonstrat că sunt adevăraţi profesionişti, obţinând numeroase premii.

Locurile I, II şi III la proba Pista cu obstacole, Locul I la proba Ştafeta 4×100 m şi locul III la proba Dispozitivul de Intervenţie, au fost premiile obţinute de pompierii din cadrul S.C. MINPREST SERV S.A.

De asemenea, în clasamentul general, pompierii din cadrul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. MINPREST SERV S.A. au ocupat prima treaptă a podiumului.

Trebuie menţionat faptul că, în urma performanţelor obţinute, echipa de pompieri a S.C. MINPREST SERV S.A. va reprezenta judeţul Gorj la Faza Naţională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, care va avea loc în perioada 01-03 august a.c. în judeţul Braşov.

Felicităm echipa de pompieri a S.C. MINPREST SERV S.A. pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru performanţele obţinute, felicităm conducerea S.C. MINPREST SEV S.A. pentru seriozitatea şi implicarea de care au dat dovadă şi suntem convinşi că vor obţine rezultate frumoase la Faza Naţională a competiţiei.

loading...
Loading...

Citește și

Prinși cum furau lemne dintr-o pădure din Plopșoru!

La data de 13 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au acționat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.