Pompierul care a plătit partide de sex, eliberat din penitenciar: Judecătorii au fost chemaţi degeaba în sală

Situaţie surprinzătoare, ieri, la Judecătoria Târgu-Jiu. Magistraţii chemaţi să analizeze cererea de liberare condiţionată formulată de fostul pompier de la serviciul propriu al Carierei Lupoaia, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Casian Muja Bejat, au constatat că solicitarea a rămas fără obiect, întrucât acesta a plecat din penitenciar de două luni.

În aceste condiţii, instanţa nu a mai putut decât să respingă acţiunea. Bărbatul este acum bun de plată. „Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Bejat Muja Casian, ca fiind rămasă fără obiect. Obligă petentul la 50 lei cheltuieli judiciare statului. Cu drept de contestaţie în termen de trei zile de la comunicare”, au decis magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu. Explicaţia este una singură. Tânărul, ca să fie sigur că are mai multe şanse să scape de puşcărie, a formulat mai multe cereri în timp ce se afla după gratii. Acesta a fost inculpat în dosarul fostului lăcătuş mecanic Aristică Bejinaru. Pe 11 iulie, judecătorii au admis solicitarea formulată de comisia de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu şi a dispus „liberarea condiţionată a condamnatului Bejat-Muja Casian, aflat în executarea pedepsei de 3 ani 6 luni şi 20 de zile închisoare”. Şi procurorii au fost de acord, dovadă că nu contestat hotărârea.
Curtea de Apel Craiova a stabilit, pe 26 aprilie 2017, sentința definitivă în dosarul lui Aristică Bejinaru, stabilind ca fost lăcătuș de la Cariera Roșiuța să stea șapte ani după gratii. Casian Bejat a fost condamnat pentru complicitate la proxenetism, la trei ani, șase luni şi 20 de zile de închisoare, fiind acuzat că l-ar fi ajutat pe Aristică Bejinaru să racoleze tinere care erau convinse să se prostitueze în România sau în alte ţări. Bejat a negat, însă a recunoscut că ar fi plătit femei pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, pentru propria-i plăcere. Acesta a scăpat de puşcărie după trei luni, pentru că a fost arestat preventiv din data de 1 august 2014 şi a executat astfel pedeapsa.

Loading...

Citește și

Suspiciune de coronavirus în județul vecin

O femeie de 56 de ani din Deva, județul Hunedoara, care s-a întors din din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.