Ponta defilează, la Albeni, cu ipochimenul sinistru Stan! Primarul face campanie partidului cu angajații primăriei și cu un rudar de la ajutorul social


Campania electorală pentru alegerile europarlamentare, de la finele acestei luni, scoate în prim plan toate gunoaiele politicii locale, toți primarii care și-au abandonat comunele în buruieni și niște sectanți de la o formațiune care pare că se pregătește pentru marea spirală.
În această lume pestriță, se remarcă, de departe, primarul comunei Albeni, Silviu Ionuț Stan, un personaj extrem de controversat, implicat în numeroase scandaluri, aruncat pe ușa din dos de UNPR și prins, rapid, în brațe de cei de la Pro România.

Conducerea organizației județene a Pro România ori nu citește presa, ori trăiește în lumi paralele și nu știe cine este personajul Ionuț Stan de care trebuia să se delimiteze, nu să-i facă adeziune. Stan a terorizat mare parte dintre angajații primăriei, cu care se află în conflict, și chiar în aceste zile, secretarul comunei se află internat în spital după o dispută cu primarul. Ultimul scandal în care a fost implicat Stan este legat de folosirea autoturismului Primăriei Albeni pentru a transporta muncitorii care efectuează lucrări la o casă din Tg-Jiu. Primarul a fost surprins la acel imobil de jurnaliști, iar unul dintre aceștia a fost înjurat și amenințat cu bătaia de oamenii primarului.
Comuna Albeni a trecut prin momente nefaste în ultimii ani, de când e primar ipochimenul sinistru, iar asta se vede chiar în fotografiile de campanie.
Stan a ieșit cu staff numeros de campanie, el, nevasta, și cei șase susținători care i-au mai rămas, pe ulițele de pământ din satele comunei.
De tot râsul este că, într-o postare de pe o pagină de socializare, individul care conduce comuna, i-a etichetat pe deputatul Alin Văcaru și pe Călin Simionescu, din conducerea organizației județene a partidului, deși aceștia nu apăreau în fotografii.
Cei pe care-i latră câinii, însoțindu-l pe Stan pe ulițele satelor din Albeni, pentru că oamenii se ascund în case, doar să nu-i vadă mutra insului care-i minte că le va asigura condiții decente de viață în comună, doi sunt angajați ai primăriei și unul este beneficiar de ajutor social.
Concret, staff-ul lui Stan e compus din Florentin Clipici, buldozeristul primăriei, promovat șeful Compartimentului pentru situații de urgență, Mariela Borcan, bibliotecar, un rudar beneficiar al Legii privind venitul minim garantat, o femeie care lucrează la un CAR, care are spațiu în Primăria Albeni, o casnică și o elevă.
În aceste condiții, e evident că dacă Ponta defilează cu Stan, la Albeni, Pro România e doar ”o trotinetă politică”.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Da , dar are camasa alba .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.