sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:41

Ponta, marele absent de la deschiderea noului an școlar

incepere-an-scolar-2016-1

Reprezentanții autorităților locale de la Târgu-Jiu, dar și prefectul de Gorj au participat, ieri, la ceremonia de deschidere a noului an școlar la Colegiul național „Tudor Vladimirescu”. Anul acesta, marele absent a fost Victor Ponta, lipsa sa fiind „plânsă” de Ion Ișfan, șeful Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Zeci de mii de elevi din Gorj au început ieri un nou an școlar, însă nu toate unitățile școlare sunt conforme.

incepere-an-scolar-2016-4

incepere-an-scolar-2016-2Emoțiile deschiderii noului an școlar au pus, ieri, stăpânire pe elevi, părinți sau profesori, dar mai ales pe cei mici, cei care au trecut pentru întâia oară pragul sălii de clasă. În fiecare unitate școlară din Gorj au fost organizate ceremonii de deschidere a noului an școlar. La Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, la manifestări au participat, pe lângă sute de elevi și profesori, și Gheorghe Paraschivu, prefectul de Gorj, Florin Cârciumaru, edilul municipiului, Ion Ișfan, șeful Inspectoratului Școlar, dar și deputatul Weber. „Anul trecut am avut rezultate excepționale la bacalaureat și felicităm elevii și profesorii noștri pentru aceste medii obținute la examen. Vara aceasta au fost realizate câteva investiții importante, trebuie spus că avem încălzire centralizată și tot liceul!”, a spus Dorin Tașcău, directorul CNTV. „Acest liceu a avut în ultimii ani rezultate de excepție și este o mare bucurie să fiu aici, la deschiderea anului școlar. În continuare, Primăria Municipiului va fi lângă elevi, părinți și profesori. Cred că de-a lungul anilor am acordat sprijin substanțial acestei unități, vă felicit pentru rezultatele obținute! Să aveți un an școlar minunat. Emoțiile deschiderii noului an școlar pun stăpânire în aceiași măsură pe toți cei implicați, fie că sunt elevi, părinți sau profesori, dar mai ales pe cei mici, cei care trec pentru întâia oară pragul sălii de clasă. Școala este locul ideal de formare și dezvoltare a personalității, cea care ne oferă permanent șansa unui viitor mai bun, iar promovarea actului educațional trebuie să rămână una dintre preocupările noastre constante în procesul de modelare a tinerelor generații”, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Ponta, absent motivat

Fostul premier Victor Ponta nu a mai participat la deschiderea anului școlar. Ion Ișfan, șeful ISJ, a fost cel care a și amintit, voalat, de absența lui Ponta. „Este o mare onoare să vin astăzi aici, la CNTV, o unitate de prestigiu. Cred că este cea mai bună din județul Gorj, cu rezultate foarte bune la olimpiade și bacalaureat. Îmi pare rău că astăzi nu este lângă noi un bun prieten al învățământului gorjean, un om care ne-a ajutat ca după foarte mulți ani CNTV să beneficieze de atâtea investiții. Veți avea cele mai bune condiții pentru a vă depăși! (…) Vă doresc un an școlar cu rezultate și mai bune”, a declarat Ion Ișfan, șeful ISJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Un comentariu

  1. Isfan, o mare jigodie. Cum poti sa spui ca in anul 2016, pentru un liceu ca acesta, este o mare realizare sa ai centrala termica. Cum sa dezvolti judetul cu astfel de conducatori de institutii, care au atat de mici obiective. Scolile din GJ sunt 80% neautorizate si nu se face nimic. In maxim 2 ani nu vor mai putea functiona si nu se vede nici o preocupare. Astea sunt si realizarile prietenului Ponta in patru ani de guvernare. Dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.