Porcul naște competiție acerbă la Dolce Vita!


Tradiționala competiție de minifotbal a iernii, Cupa „Porcului”, este gata de start. Cupa a ajuns la ediția cu numărul 8 și are în acest an 28 de echipe participante, împărțite pe două secțiuni.

Miercuri, de ziua Sfântului Nicolae, în Complexul Dolce Vita, a avut loc ședința tehnică și tragerea la sorți a Cupei „Porcului” a Primăriilor, Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, ediția a II-a – 2017. La această competiție, câștigată anul trecut de Primăria Fărcășești, participă acum 16 echipe: 10 din Campionatul Primăriilor, 2 din Campionatul Firmelor și Instituțiilor și 4 de la Cupa „Împreună suntem minifotbal”, disputată în vară în deschiderea sezonului. La ședința tehnică au participat, pe lângă organizatorii de la ACS Minifotbal Gorj, delegații sau reprezentanții echipelor participante și s-au discutat elemente legate de regulamentul competiției. Astfel meciurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, pornind cu optimile de finală, iar echipele participante trebuie să respecte regulamentul, în ceea ce privește lotul de jucători, din campionatul în care participă. În cazul echipelor formate din jucători amatori, acestea trebuie să respecte regulamentul de la Cupa „Împreună suntem minifotbal” din vară.

În urma tragerii la sorți, au fost stabilite următoarele dueluri pentru optimile de finală:

Vineri, 08.12.2017
Ora 22:00 – Primăria Târgu Cărbunești – Exclusive Car Wash Team
Sâmbătă, 09.12.2017
Ora 11:00 – I.J.J. Gorj – Primăria Cîlnic
Ora 12:00 – Star Team – Primăria Motru
Duminică, 10.12.2017
Ora 10:00 – Primăria Turburea – Răzvy Team
Ora 11:00 – Primăria Turceni – Primăria Fărcășești
Ora 12:00 – Primăria Bălănești – Primăria Albeni
Ora 13:00 – Primăria Bumbești Jiu – Lido Team
Ora 14:00 – Primăria Telești – Succes NicCom
După disputarea acestor jocuri, se va trage la sorți programul sferturilor de finală. Sâmbătă, 16.12.2017, se vor disputa sferturile și semifinalele competiției, urmând ca finala să se joace duminică, 17.12.2017, de la ora 12:00 în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu Jiu.

Cupei „Porcului”, ediția a VIII-a

Tot miercuri, după tragerea la sorți a optimilor Cupei „Porcului” a Primăriilor, Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, ediția a II-a, a avut loc ședința tehnică și tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei „Porcului”, ediția a VIII-a. Competiția reprezintă, probabil, cea mai puternică întrecere de tip Cupă din minifotbalul de la noi din județ. În anii trecuți, această competiție a fost câștigată de echipe precum Dream Team Târgu Jiu, Știința Celei, Internațional Bălești sau Califarm-Jibofarm. În acest an s-au înscris 12 echipe, deținătoarea trofeului fiind Dream Team, echipă ce a învins Știința Celei în finala de anul trecut, scor 1-0. Cele 12 echipe au fost împărțite în 3 grupe de câte 4 echipe, propunerea organizatorilor de la ACS Minifotbal Gorj de a avea 3 capi de serie pentru această tragere la sorți fiind acceptată de delegații prezenți la tragerea la sorți. Astfel finalistele de anul trecut, Dream Team și Știința Celei, precum și vicecampioana Peppy Dolce Vita, au fost desemnate capi de serie în cele 3 grupe. În urma tragerii la sorți, componența celor 3 grupe este următoarea: Grupa A -Știința Celei, Primăria Rovinari, Karma Târgu Jiu și FC Purceii; Grupa B -Dream Team Târgu Jiu, Real Târgu Jiu, Viitorul Târgu Jiu și Primăria Bîlteni; Grupa C -Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, Fox Hunters, Economiștii și Farmacia Victoria. Meciurile din faza grupelor vor avea loc în weekend-ul 9-10 decembrie după următorul program:

Sâmbătă, 09.12.2017
Ora 13:00 – Știința Celei – Karma Târgu Jiu
Ora 14:00 – Primăria Rovinari – FC Purceii
Ora 15:00 – Dream Team Târgu Jiu – Viitorul Târgu Jiu
Ora 16:00 – Real Târgu Jiu – Primăria Bîlteni
Ora 17:00 – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Economiștii
Ora 18:00 – Fox Hunters – Farmacia Victoria
Ora 19:00 – FC Purceii – Știința Celei
Ora 20:00 – Karma Târgu Jiu – Primăria Rovinari
Ora 21:00 – Primăria Bîlteni – Dream Team Târgu Jiu
Ora 22:00 – Viitorul Târgu Jiu – Real Târgu Jiu
Duminică, 10.12.2017
Ora 15:00 – Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu
Ora 16:00 – Economiștii – Fox Hunters
Ora 17:00 – Karma Târgu Jiu – FC Purceii
Ora 18:00 – Știința Celei – Primăria Rovinari
Ora 19:00 – Viitorul Târgu Jiu – Primăria Bîlteni
Ora 20:00 – Dream Team Târgu Jiu – Real Târgu Jiu
Ora 21:00 – Economiștii – Farmacia Victoria
Ora 22:00 – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Fox Hunters

În faza sferturilor de finală se califică primele două echipe din fiecare grupă și cele mai bune două locuri 3. După faza grupelor, se va trage la sorți faza sferturilor de finală, două dintre câștigătoarele de grupă urmând să joace cu cele două locuri trei calificate, o câștigătoare de grupă cu un loc 2 iar două locuri 2 urmând să se întâlnească în meci direct. Două echipe care provin din aceeași grupă nu se pot întâlni în faza sferturilor. Sferturile și semifinalele au loc pe 16 decembrie iar finala competiției pe 17 decembrie. După finală, va avea loc festivitatea de premiere și ospățul de final – pomana porcului și petrecerea aferentă în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Pandurii Târgu Jiu revine pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu sâmbătă, 23 noiembrie, împotriva Concordiei Chiajna

Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, în etapa a 19-a a Ligii a doua Casa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: