Portal de servicii electronice la Primăria Târgu-Jiu


Edilul municipiului Târgu-Jiu a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ce presupune crearea unui Portal de servicii electronice. Acesta presupune crearea unei arhive electronice cu documente din diverse domenii. De asemenea vor fi implementate 10 servicii cu acces online, pentru ca oamenii să poată beneficia online de serviciile gestionate exclusiv de autoritatea publică locală. În acest fel, cetățenii municipiului Târgu-Jiu vor putea depune și primi, în format electronic, o serie de documente eliminându-se birocrația și câștigând timp.

,,Am semnat contractul de finanțare pentru proiectul ce presupune crearea unui Portal de servicii electronice,a cărui valoare este de 29 de miliarde de lei vechi- finanțare europeană, în care este inclusă și realizarea unei arhive electronice cu documente din domeniile: urbanism, autorizări, avizări, cereri locuințe și fond funciar. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect, vor fi implementate 10 servicii cu acces online, pentru ca oamenii să poată beneficia online de serviciile gestionate exclusiv de autoritatea publică locală. Astfel, cetățenii vor putea primi informații despre: înștiințarea începerii lucrărilor de construire / desființare, înștiințarea terminării lucrărilor de construire /desființare, obținerea certificatelor de nomenclatură stradală și adresă, cereri sistare lucrări, autorizație comerț, aviz anual de funcționare, autorizație taxi, viză anuală taximetrie, cazier profesional taxi și autorizații spargere și intervenție”, a declarat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Atenţionare COD GALBEN de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în aproape toată ţara

Meteorologii au emis, sâmbătă, o atenţionare cod galben de ploi torenţiale, în cea mai mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: