Post de administrator financiar vacant la UCB Târgu Jiu


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, județul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de administrator financiar I (S) la Compartimentul Audit.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare de bază, absolvite cu diplomă de licență (sau echivalente: diplomă de licență și diplomă de master pentru absolvenții studiilor universitare Bologna) în domeniul științe economice; studii complementare (licență, master) în domeniul științe juridice/științe tehnice; vechime în studii superioare – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 19 decembrie 2019, ora 16:00: data limită de depunere a dosarelor; 08 ianuarie 2020, ora 10:00: proba scrisă – la sediul rectoratului, din Bd. Republicii nr. 1; 10 ianuarie 2020, ora 10:00: proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

SDN Târgu-Jiu are un nou ȘEF. Cum REACȚIONEAZĂ Tudor

Inginerul șef Bogdan Chelaru i-a luat locul lui Ion Tudor, care a fost transferat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.