Post de administrator vacant la Complexul de îngrijire și Asistență Dobrița


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj scoate la concurs funcția de administrator I la Complexul de îngrijire și Asistență Dobrița – Compartimentul Administrativ – Contabilitate.

Cei care sunt interesați trebuie să știe că este nevoie doar de studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și vechime în muncă de minimum 3 ani.
Candidații trebuie să-și depună dosarele de concurs până pe data de 15 octombrie 2019.
Proba scrisă va fi susținută pe data 24 octombrie 2019, ora 09:00, iar proba interviu pe data de 28 octombrie 2019.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Informaţi suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, din Târgu Jiu, Str. Siretului nr. 24, judeţul Gorj, telefon 0253/212.518.

loading...
Loading...

Citește și

SURSE. CINE aspiră la postul de PREFECT DE GORJ

În ultimele zile, au început să fie vehiculate numele foştilor prefecţi Victor Banța şi Gheorghe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: