Post de administrator vacant la Complexul de îngrijire și Asistență Dobrița


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj scoate la concurs funcția de administrator I la Complexul de îngrijire și Asistență Dobrița – Compartimentul Administrativ – Contabilitate.

Cei care sunt interesați trebuie să știe că este nevoie doar de studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și vechime în muncă de minimum 3 ani.
Candidații trebuie să-și depună dosarele de concurs până pe data de 15 octombrie 2019.
Proba scrisă va fi susținută pe data 24 octombrie 2019, ora 09:00, iar proba interviu pe data de 28 octombrie 2019.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Informaţi suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, din Târgu Jiu, Str. Siretului nr. 24, judeţul Gorj, telefon 0253/212.518.

Loading...

Citește și

Încă trei universități după UCB au luat măsuri contra coronavirus, suspendând cursurile! Carantină impusă studenților veniți din străinătate

Având în vedere actualul context epidemiologic, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face noi precizări anunțând, luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.