Post de consilier debutant la DADR Gorj, ocupat de un tânăr pesedist


Direcția de Agricultură și Dezvoltare Rurală Gorj a organizat la jumătatea lunii trecute concurs pentru ocuparea postului de consilier debutant la Compartimentul implementarea politicilor și strategiilor în agricultură. Doar doi candidați s-au înscris la concurs iar unul a fost respins, la proba de dosar, pe motiv că nu îndeplinește condiția de studii.

Postul de consilier debutant la DADR Gorj i-a revenit astfel lui Mogoe Gheorghe Cristian, din Drăguțești, fost inginer la Avicarvil SRL și fost șef de tură la Profi. Acesta a concurat singur pentru postul de consilier debutant, la scris obținând 56, 7 puncte și 68 la proba de interviu.
Condiția pentru a accede pe post era facultatea absolvită de ingineria și protecția mediului ori agricultură. Funcția ocupată de Mogoe este una de execuție. Tânărul candidat este membru PSD la Drăguțești, foarte activ în campaniile electorale.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. Asa se fac angajarile si transferurile la functionarii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.