Post de contabil ȘEF scos la concurs de UCB Târgu-Jiu


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu scoate la concurs postul de contabil şef I (S), la Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Direcției Generale Administrative la Direcția Economica, pe perioadă nedeterminată.

Candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii specifice pentru a putea candida la concurs şi anume:
-studii superioare, absolvite cu diplomă de licență de lungă durată (sau echivalente: diploma de licență și diplomă de master pentru absolvenții studiilor universitare Bologna) în domeniul economic, cu specializare (master/curs postuniversitar) în domeniul financiar contabil;
-certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC);
-vechime în studii superioare în domeniul economic, financiar – contabil în instituții publice – minimum 5 ani.
Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 11 februarie 2019, ora 16:00. Proba scrisă va avea loc pe data de 19 februarie 2019, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 21 februarie 2019, ora 10:00.

loading...
Loading...

Citește și

Se lucrează la clopotnița din Bolbocești și cu autorizația expirată! Inspectoratul în Construcții așteaptă să se tragă clopotul

Lucrările la clopotnița și copertina de la biserica din satul Bolbocești, comuna Albeni, au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: