Post de contabil ȘEF scos la concurs de UCB Târgu-Jiu


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu scoate la concurs postul de contabil şef I (S), la Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Direcției Generale Administrative la Direcția Economica, pe perioadă nedeterminată.

Candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii specifice pentru a putea candida la concurs şi anume:
-studii superioare, absolvite cu diplomă de licență de lungă durată (sau echivalente: diploma de licență și diplomă de master pentru absolvenții studiilor universitare Bologna) în domeniul economic, cu specializare (master/curs postuniversitar) în domeniul financiar contabil;
-certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC);
-vechime în studii superioare în domeniul economic, financiar – contabil în instituții publice – minimum 5 ani.
Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 11 februarie 2019, ora 16:00. Proba scrisă va avea loc pe data de 19 februarie 2019, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 21 februarie 2019, ora 10:00.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.