sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 5:14

Post de director economic vacant la Spitalul „Sf. Ștefan” din Rovinari


Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” din Rovinari, organizează concurs/examen pentru ocuparea funcției de director financiar – contabil. La concurs/examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale și specifice.

Criteriile specifice sunt următoarele: sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic; au cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor; dețin certificatul de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum și de cunoaștere a reglementarilor europene în domeniu.
Dosarul de înscriere va fi depus cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data susțineri concursului respectiv până în data de 20.11.2019, ora 14.00.
Concursul/examenul cuprinde următoarele probe de evaluare: test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația specifica postului; susținerea proiectului/lucrării de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; interviul de selecție.
Data susținerii testului grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului va avea loc în data de 27.11.2019, ora 09:00.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.