Post de MANAGER de proiect VACANT la o primărie din Gorj


Primăria Oraşului Rovinari scoate la concurs un post de manager de proiect pe perioadă determinată. Funcția va fi valabilă atâta timp cât va fi implementat proiectul „PRO EDUCAŢIE” finanţat din fonduri europene nerambursabile POCU – 106803.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
-studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – 4 ani;
-experienţă generală în muncă – 10 ani;
-experienţă specifică în activităţi de conducere şi coordonare/cursuri sau studii de specialitate în domeniul managementului de proiect – 5 ani.
Candidații își pot depune dosarul de înscriere la concurs până pe data de 23 noiembrie 2018. Proba scrisă va avea loc pe data de 05 decembrie, ora 10.00, iar proba interviu pe data de 10 decembrie, ora 10.00.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Rovinari, judeţul Gorj, Str. Florilor nr. 2, telefon: 0253/371.095, interior 111.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO, despre VIZITA PREMIERULUI. SOCIETATEA NU a avut NIMIC de PIERDUT

Jan Popescu a fost unul din cei 6 lideri sindicali din CE Oltenia care au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.