miercuri , 18 septembrie 2019 - 20:45

Post vacant de consilier juridic la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu

l

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, județul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de consilier juridic IA – Serviciul managementul Calității Serviciilor Medicale.

Candidaţii trebuie să deţină diplomă de licenţă în specialitatea studiilor şi, de asemenea, trebuie să aibă minimum 6 ani și 6 luni vechime în specialitate.
Data limită pentru depunerea dosarelor este 28 iunie 2019, ora 16.00. Proba scrisă va fi susţinută în data de 08 iulie 2019, ora 09.00, iar proba interviu pe data de 11 iulie 2019, ora 09.00.
Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, din Str. Progresului nr. 18, judeţul Gorj, telefon 0253/237.803, interior 307.

loading...
Loading...

Citește și

Centrul de permanență uman aflat în litigiu, oferit gratuit de primar unei firme aflate pe pierdere!

Primarul de Albeni, Ionuț Stan, a întrunit Consiliul Local pentru 20 septembrie pentru a aproba …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: