Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere vacante, de director general administrativ I (S), în cadrul Direcţiei Generale Administrative.

Cei care doresc sa aplice pentru acest post trebuie să îndeplinească următoarele condiții: nivelul studiilor superioare; domeniul studiilor, juridic, administrativ, economic sau tehnic; vechime în specialitatea studiilor: minimum 10 ani; nu a avut încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare in ultimii 5 ani şi nu se află sub interdicţia de a ocupa funcţii de conducere ca urmarea unei sancţiuni disciplinare; alte competenţe (cunoaşterea unei limbi străine, cunoştinţe operare PC, să aibă carnet de conducere, alte abilitaţi şi deprinderi, experienţă managerială în domeniul învăţământului sau într-o funcţie de conducere similară, etc.). Data limită de depunere a dosarelor este 31 octombrie, iar proba scrisă va avea loc în data de 8 noiembrie. Relații suplimentare se pot obține la sediul Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgn Jiu, din Bulevardul Republicii nr. 1, județul Gorj, telefon 0253/223.971.

Loading...

Citește și

Încă trei universități după UCB au luat măsuri contra coronavirus, suspendând cursurile! Carantină impusă studenților veniți din străinătate

Având în vedere actualul context epidemiologic, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face noi precizări anunțând, luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.