Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere vacante, de director general administrativ I (S), în cadrul Direcţiei Generale Administrative.

Cei care doresc sa aplice pentru acest post trebuie să îndeplinească următoarele condiții: nivelul studiilor superioare; domeniul studiilor, juridic, administrativ, economic sau tehnic; vechime în specialitatea studiilor: minimum 10 ani; nu a avut încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare in ultimii 5 ani şi nu se află sub interdicţia de a ocupa funcţii de conducere ca urmarea unei sancţiuni disciplinare; alte competenţe (cunoaşterea unei limbi străine, cunoştinţe operare PC, să aibă carnet de conducere, alte abilitaţi şi deprinderi, experienţă managerială în domeniul învăţământului sau într-o funcţie de conducere similară, etc.). Data limită de depunere a dosarelor este 31 octombrie, iar proba scrisă va avea loc în data de 8 noiembrie. Relații suplimentare se pot obține la sediul Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgn Jiu, din Bulevardul Republicii nr. 1, județul Gorj, telefon 0253/223.971.

loading...
Loading...

Citește și

SURSE. CINE aspiră la postul de PREFECT DE GORJ

În ultimele zile, au început să fie vehiculate numele foştilor prefecţi Victor Banța şi Gheorghe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: