Post vacant de muncitor calificat la o școală din Târgu Jiu


Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacantă pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat (1 normă) la Compartimentul Administrativ.

Candidații trebuie să fie absolvenți cu studii medii, generale, să aibă curs calificare profesională/școală profesională, cu cel puțin una din calificările: tâmplar, lăcătuș, mecanic, zugrav, electrician, fochist. De asemenea, este necesară o vechime de minimum 5 ani.
Data limită pentru depunerea dosarelor este 21 octombrie 2019. Pe data de 29 octombrie 2019, ora 10.00 va fi susținută proba practică, iar pe data de 01 noiembrie 2019, ora 10.00 va fi susținută proba interviu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.