Post VACANT la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu

fuz

Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu scoate la concurs funcția de contabil șef, pe perioadă nedeterminată și cu normă întreagă.

Candidații trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de licență în specialitatea științe economice și cunoștințe avansate de operare PC (Word, Excel, Forexebug, CAB).
De asemenea, vechimea trebuie să fie de minimum 5 ani în specialitate economică și minimum 1 an în post similar în sistemul bugetar.
Ca și condiție obligatorie, candidații trebuie să dețină certificat valabil de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi.
Persoanele care își doresc acest post trebuie să își depună dosarul de concurs până la data de 13 septembrie 2019, ora 13.00.
Pe data de 20 septembrie 2019, ora 11.00 va fi susținută proba scrisă, iar pe data de 27 septembrie 2019, ora 11.00 proba interviu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.