Post vacant la Direcţia Judeţeană de Statistică Gorj


Direcţia Judeţeană de Statistică Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 465 din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ. De asemenea, condiţia minimă de vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare trebuie să fie de minim 7 ani.
Studiile universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă trebuie să fie în domeniul fundamental de ierarhizare (DFI) – ştiinţe sociale – ramura de ştiinţă (RSI) ştiinţe economice.
Candidații vor susține proba scrisă pe data de 14 noiembrie 2019, ora 10:00.
loading...
Loading...

Citește și

Un tren nou al CFR a staționat în Gara Târgu-Jiu! Noul mijloc de transport, de înaltă clasă

Compania de stat CFR Călători a anuntat, vineri, ca noul Mers al Trenurilor 2019-2020 va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: