sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:41

Post vacant la Primăria Băleşti


Primăria Comunei Băleşti a scos la concurs postul de inspector, clasa I, gradul profesional superior, din cadrul Compartimentul Licitații și Achiziții Publice. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice sau în științe economice şi o vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Mai mult, cei care îşi doresc această funcţie trebuie să aibă şi cunoștințe de operare calculator, nivel bază, dovedite prin documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii.
Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 13 mai 2019, iar prima probă, cea scrisă, va avea loc pe data de 29 mai 2019, ora 10:00. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
loading...
Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.