Poșta Română a trimis o tranșă de bani către pensionarii din Târgu-Jiu


Reprezentanţii Prefecturii Gorj s-au implicat în rezolvarea problemelor ridicate de pensionarii din municipiu, după protestul de săptămâna trecută. Aceștia au discutat cu directorul Oficiului Judeţean de Poştă despre situaţia persoanelor care nu au primit, în luna aprilie, pensiile sau ajutoarele sociale, concluzia fiind că „banii nu au venit de la Compania Naţională de Poştă Română”.

„Domnul prefect a luat legătura atât cu doamna director de la Casa de Pensii cât şi cu doamna director de la Oficiul Judeţean de Poştă. Banii au fost viraţi de către Ministerul Muncii către Compania Naţională de Poştă Română, însă de aici se pare că banii aceştia nu au plecat către mai multe judeţe, pentru că înţeleg că nu doar judeţul Gorj are astfel de probleme. Doamna director a venit în această dimineaţă să discute cu domnul prefect, să-i expună problema, a explicat faptul că nu ţine de dumneaei, pentru că aceşti bani nu au venit de la Compania Naţională de Poştă Română. Conducerea companiei a explicat că problema se va rezolva în cel mai scurt timp, dovadă e că, în această dimineaţă, a mai plecat o tranşă de bani către pensionari”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu.
De altfel, mai mulţi pensionari din judeţ au mers joi, la sediul din zona Gării Târgu-Jiu al Oficiului Judeţean de Poştă Gorj, fiind nemulţumiţi de faptul că nu au primit pensiile în luna aprilie, ei cerând explicaţii de la autorităţi. Oamenilor nu li s-a dat un răspuns favorabil.

loading...
Loading...

Citește și

Florescu, despre REVENIREA în POLITICĂ

Prefectul judeţului Gorj, Ciprian Florescu reafirmă că va reveni în viața politică, dacă noul Cod …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.