Postul de director executiv al AJPIS scos din nou la concurs


Postul de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Gorj este din nou scos la concurs după ce în anul 2017 nu a reuşit niciun candicat din trei să promoveze examenul.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
– studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
Data de 22 iulie 2019 este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Aceste se depun la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.
Proba scrisă va fi susţinută de către candidaţi pe data de 22 august 2019, ora 10:00, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Postul de conducere al AJPIS Gorj a rămas vacant după ce fosta directoare Viorica Roşianu s-a pensionat şi a fost ocupat în interimat din noiembrie 2016 de Natalia Moreanu.

loading...
Loading...

Citește și

Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!

O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: