Postul de jurist al PRIMĂRIEI Târgu-Jiu, LIBER după concurs! Vezi ce notă a luat un candidat!


Postul de jurist din cadrul Primăriei Târgu-Jiu nu a fost ocupat în urma concursului care a avut loc în data de 11 septembrie. Cinci persoane și-au depus candidatura însă doar una s-a prezentat la proba scrisă, obținând doar 2,0 puncte.

Pentru a fi declarați ,,admis”, candidații trebuiau să obțină minimum 50 de puncte, urmând ca apoi să participe la proba interviu. În acest moment, Consiliul Local trebuie să ia decizia dacă se va relua sau nu concursul.
Pentru postul contractual vacant de consilier juridic/inspector de specialitate, gradul profesional IA din cadrul Aparatului permanent al Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu candidații trebuiau să îndeplinească două condiții specifice. Și anume, să fie absolvenţi de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență drept, specializarea drept sau ştiințe administrative, specializarea administrație publică, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției să fie de minimum 7 ani.

Loading...

Citește și

Surori date dispărute, găsite de un polițist aflat în timpul liber

Vestea că două surori din Mătăsari au dispărut, joi, după ce au plecat de la …

Un comentariu

  1. Dar ce nota mare a obtinut omul vicelui Adi Tudor . Vai mama lor de gasca de hoti analfabeti . Cum nu mai e Circiumaru la butoane cum oamenii lui Adi Tudor raman pe afara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.