sâmbătă , 21 septembrie 2019 - 11:59

Postul de secretar al comunei Stăneşti scos din nou la concurs!


Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Stăneşti, judeţul Gorj. Este a doua oară în acest an când postul este scos la concurs, după ce jurista din afara instituţiei nu a reuşit să promoveze examenul.

Cei care îşi doresc să participe la concurs trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani, să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative şi studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 03 iulie 2019.
Proba scrisă va avea loc pe data de 15 iulie 2019, ora 10:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

loading...
Loading...

Citește și

Se lucrează la clopotnița din Bolbocești și cu autorizația expirată! Inspectoratul în Construcții așteaptă să se tragă clopotul

Lucrările la clopotnița și copertina de la biserica din satul Bolbocești, comuna Albeni, au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: