Postul din vârful Poliției Locale Târgu-Jiu, dedicat directorului adjunct Băluță, are un singur candidat! Pe Florin Băluță


Primăria Târgu-Jiu are în derulare un concurs de promovare în funcția publică vacantă de director executiv adjunct al Poliției Locale Târgu Jiu, post despre care presa locală a relatat că este dedicat doar ocupantului acestei poziții, adică directorului Florin Băluță. Evident că numai un singur candidat și-a depus dosarul de concurs pentru acest post, potrivit anunțului publicat pe 5 august de primăria municipiului. Deși unicul candidat și-a cerut protejarea identității, nu este un secret că aspirantul cu nr.33166 este chiar directorul executiv al Poliției Locale Târgu-Jiu, care se și încadrează pe condițiile de concurs.

Concursul pentru promovarea în postul de director executiv adjunct al Poliției Locale Târgu-Jiu, post ocupat deja de către Florin Băluță, va fi ocupat, în septembrie, tot de Florin Băluță. Unicul candidat a reușit să treacă pe 5 august de proba de dosare, la care a candidat singur, iar pe 3 septembrie va trece cu aceiași repezeală și prin proba scrisă, apoi și prin cea de interviu, Băluță având toată siguranța că postul său va fi ocupat de acesta, în sfârșit, cu concurs.
Pe marginea postului a făcut comentarii, cu două săptămâni în urmă, și primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. Acesta spunea, la finalul lunii iulie, că nu știa dacă Băluță s-a înscris sau nu la concurs. Chiar a considerat că presa ar fi pus presiune pe candidați relatând despre aceste promovări, în cauză acesta făcând referire și la încă un post similar pentru Direcția Juridică, post în care va promova Alina Pițu. ,,Este anormal să spui că se știe deja câștigătorul”, spunea atunci edilul local, deși, la acest concurs de promovare iată că s-a înscris doar un singur candidat.
Primarul a menționat, în acest context, că este mulțumit de activitatea Poliției Locale, și astfel de cea a lui Băluță, urmare a transparenței instituției. ,,De ce să-l împiedicăm pe omul acesta(n.r. să candideze), deoarece face ca lucrurile în Poliția Locală să se dezamorțească cumva”, s-a mai întrebat primarul, cu mențiunea că Florin Băluță ,,are toate atuurile pentru a ocupa această funcție”.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Un comentariu

  1. Pentru un an nici nu se pune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.