duminică , 15 decembrie 2019 - 20:14

Postul vacant de la Cabinetul de Pediatrie a Spitalului Motru repus iar în joc! Sora doctorului Bololoi, de nota 2, s-a reînscris


13 candidate s-au reînscris în cursa pentru ocuparea postului vacant de asistent medical generalist debutant la Cabinetul Pediatrie a Spitalului Motru după ce o aprte dintre candidatele reînscrise acum nu au reușit să treacă de proba scrisă. Una dintre aspirantele la post este și Camelia Răuț, sora doctorului internist Bololoi din cadrul unității medicale pentru care, la concursul trecut, s-a vehiculat că va fi propulsată pe postul vacant. De altfel, sora medicului internist și-a încercat norocul deja la două concursuri, pe ambele picându-le cu brio.
Candidatele Stoichițescu Mădălina, Camelia Răuț, Dobrescu Luminița Mioara, Popescu Diana Adina, Marinescu Luminița Florentina au picat pe 8 octombrie proba scrisă niciuna nereușind să ia nota 5. Acum acestea s-au reînscris în concurs, și altături de alte opt candidate speră să treacă iar de proba scrisă, asta după ce acum au trecut doar de cea de dosare.
Proba scrisă va avea loc pe 19 noiembrie, cea practică pe 22 noiembrie iar cea de interviu pe 27 noiembrie.
O parte din candidate au experiență în concurs, ele mai candidând, dar se pare că le lipsesc și cunoștințele necesare pentru a promova.
De data aceasta la concurs ar putea asista și o comisie numită de Consiliul Local.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: