Posturi de ambulanțier scoase la concurs de Serviciul Județean de Ambulanță Gorj! Vezi CONDIȚIILE!


Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a scos la concurs 2 posturi de şofer autosanitară I la Staţia Centrală Târgu-Jiu și un post de şofer autosanitară I la Substaţia Rovinari.
Condiţiile specifice pe care candidații trebuie să le îndeplinească pentru a putea participa la concurs sunt: diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului; diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C; 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca şofer autosanitară. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 ianuarie 2019, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 28 ianuarie 2019, proba scrisă; 31 ianuarie 2019, proba interviu.
Loading...

Citește și

Surori date dispărute, găsite de un polițist aflat în timpul liber

Vestea că două surori din Mătăsari au dispărut, joi, după ce au plecat de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.